House of Chi & Inspiration

Achter de winkel hebben wij onze eigen ruimte, the House of Chi & Inspiration. Deze ruimte is te huur voor bijvoorbeeld coaching gesprekken, workshops (max. 6 personen), vergadering, behandelingen of consulten.

In onze ruimte kunt u gebruik maken van makkelijke fauteuils of stoelen met een werktafel. Aan de muur hebben wij een whiteboard opgehangen die gebruikt kan worden. Voor behandelingen hebben mij eventueel een behandeltafel beschikbaar of een massage stoel. Indien u dit wenst, dit gaarne opgeven bij de reservering omdat deze niet standaard in de ruimte aanwezig zijn. Wel zelf handdoeken en / of papier meebrengen bij gebruik van tafel en/of stoel.


Reserveringsysteem House of Chi & Inspiration

Hieronder staat het boekingssysteem waarmee u de ruimte kunt reserveren. De ruimte is beschikbaar tijdens de openingstijden van de winkel en te huur per uur, per 2 uur of een gehele dag. Gehele dag is alleen op vrijdag en zaterdag. De prijzen voor huur van de ruimte staan achter het aantal uren vermeld in het reserveringsysteem. Verhuur is alleen voor zakelijke doeleinden. Wij behouden het recht om een reservering te annuleren.


Laden...