Japanse wierook

Eenmaal over aan de Japanse wierook en je wilt niet anders meer ! Kwalitatief hoogstaande wierook met een verfijnde geur en die
ook nog eens minder walmt/rookt, wie wil dat niet ?
Dat is de reden dat wij een ruim assortiment aan Japanse wierook hebben naast onze grote collectie aan Indiaase wierook.
Japanse wierook verschilt van Indiaase wierook daar het geen kern van bamboe heeft waarop de wierook gerold is. Hierdoor is de Japanse wierook, bij verbranding, ook zuiverder van geur omdat er geen bamboehout mee verbrand met de wierook. Een ander voordeel van de Japanse wierook is dat door het afwezig zijn van deze houten kern, de wierook ook aanzienlijk minder rookt. De Japanse wierook past in de reguliere wierookbranders maar bij de meeste soorten is ook een klein tegeltje bijgesloten waar het stokje in geplaatst kan worden. De Japanse wierook wordt gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen en is daardoor iets duurder dan de Indiaase maar brand over het algemeen net zo lang. Tenminste, als je het stokje niet opdeelt van de Japanse wierook want dat kan ? Klein stukje maar branden, breek je gewoon een klein stukje af.
Tevens voeren wij het Morning-star assortiment en de New Morningstar. Deze wierook is een enkele geur, dus geen mix van geuren en bevat 50 stokjes per doosje (Indiaase wierook is 20 stuks). Een zeer goede, zachte wierook in bekende geuren als onder andere, lavendel, rozen, patchouli, amber en musk.
.