EngelenTarot Consult

Bij ons kunt u terecht voor een EngelenTarot consult en wij maken daarin een onderscheid tussen een kort en een lang consult. Alle consulten geven inzicht in een mogelijk te bewandelen pad, het zijn geen toekomstvoorspellingen ! Het zijn inzichten en het is aan degene waarvoor de legging gedaan wordt wat die er mee doet of niet doet. Er kunnen dus ook geen rechten ontleend worden aan deze leggingen en de uitkomsten.
Voor onze leggingen maken wij gebruik van de EngelenTarot van Doreen Virtue, deze is zachter qua kaarten en schrikt soms minder af dan bijvoorbeeld de Rider Waite Tarot die vrij hard is in de afbeeldingen op de kaarten.
Kort consult
Voor het korte consult hanteren we hetzij de ster legging of de mens legging om inzicht te geven.
De ster legging gaat uit van een concrete vraagstelling die iemand heeft. Middels de engelentarot geven wij daar inzicht in. Wat zou je kunnen doen, waar brengt het je , wat draagt positief daaraan bij en wat zijn de valkuilen.
De mens legging geeft meer inzicht in het huidige, persoonlijke proces waar iemand in zit.  Waar sta je in de persoonlijke proces ? Wat is je potentiele groeipad ? Waar kom je vandaan, wat verder loslaten ?  Wat zou je kunnen doen? Welke eigenschappen / talenten werken hier aan mee.
Duur consult: 45 min – max. 60 minuten
Prijs: € 35.-
Lang consult
Voor het lange consult hanteren wij het Keltisch kruis. Deze gaat verder dan de mens-legging van het korte consult. Deze legging kan best confronterend zijn voor de vrager daar er ook ingegaan wordt op de linken tussen vrager en omgeving in relatie tot de vraagstelling.
Duur consult: 50 min – max. 90 minuten
Prijs: € 55.-
Consulten zijn op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingstijden van de winkel, telefonisch of in de winkel zelf. Op dinsdag is het helaas niet mogelijk om afspraken in te plannen / te maken.