Boeddha – Online –

I.V.M met Corona hebben we een chat-functie ingericht op onze website. Tijdens de openingstijden van de winkel, met uitzondering van de dinsdag, kunnen jullie met ons chatten. Wij proberen zoveel en zo snel mogelijk op de chat te reageren maar het kan voorkomen dat wij in de winkel bezig zijn met een klant en dat het niet 1,2,3 lukt. Probeer het dan later nog even. Het is voor ons ook nieuw, dus wellicht soms wat onhandig maar we hopen zo een extra service te kunnen bieden in deze tijden.

Deze chatfunctie willen we gebruiken om online shoppen een beetje mogelijk te maken. Al onze artikelen in een webshop onderbrengen is momenteel niet haalbaar. Ook omdat een deel van de artikelen handgemaakt en/of uniek zijn. Een steentje uitpendelen kan dan ook via deze manier gebeuren. Via de chat kunnen we je ook een actuele foto van het artikel laten zien.

Dus heb je iets nodig en je kan niet naar de winkel, chat met ons. Voor verzending hanteren wij de tarieven van Post.NL voor pakjes en brievenbus post. We gaan pas iets verzenden als dit betaald is. Betalingen zullen wij aanbieden via onze eigen bank of via Tikkie. De volgende ochtend worden, betaalde bestellingen, dan aangeboden bij Post.NL ter verzending.